KANTOREN

Wij ontzien u graag van de dienst schoonmaak in uw kantoorpand. Wij begrijpen namelijk dat het van groot belang is om in een schoon en fris kantoor te werken. Een verzorgd en schoon interieur en exterieur weerspiegelt het imago van uw bedrijf.

Onze gediplomeerde medewerkers zorgen er dan ook voor dat de schoonmaak tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Of dit nu gaat om een schoonmaak één keer in de week of vijf keer per week, wij maken schoon wanneer u dit wilt. Of dit nu is tijdens of buiten de openingstijden van uw bedrijf, onze medewerkers zullen er zijn.

Periodieke schoonmaak kantoren

In een kantoorpand is de periodieke schoonmaak de belangrijkste schoonmaak die er is, deze bepaald namelijk de kwaliteit. Wij bij Multi Service vinden het dan ook van belang dat dit gebeurd bij dit bij daglicht wordt uitgevoerd, je ziet nu eenmaal de vervuiling met daglicht vele malen beter. Bij periodieke schoonmaak worden activiteiten uitgevoerd die een minder hoge frequentie hebben, maar onmisbaar zijn voor de schone uitstraling van uw kantoorpand. Wij bespreken graag onze werkwijze met u.

Reguliere schoonmaak kantoren

Kantoorpanden zijn plekken waar vocht, vuil en stof zich gemakkelijk verzamelen. Dit komt omdat er vaak verschillende personen op een plek werken. Het is prettig om deze omgeving waarin je werkt structureel herhaaldelijk te reinigen. Multi Service denkt graag met u mee, of het nu gaat om een dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies? U kunt ons bereiken op (0495) 494 434,
ons contactformulier invullen of mailen naar info@multi-service.nl.
Wij helpen u graag.

Onze referenties bieden u een inzicht in welke organisaties kiezen voor de zekerheid van Multi-Service.

De waardering van multi-service.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 17 reviews.