WESPEN BESTRIJDING

Wespen kunnen heel erg vervelend zijn als je lekker buiten wilt zitten, maar ook als er een nest vlak bij je huis aanwezig is en ze hinderlijk rondvliegen.

Wat zijn de gevaren van wespennesten?

Wespen kunnen heel gemeen steken en deze steken kunnen, ook als je niet allergisch bent voor wespensteken, heel erg vervelend jeuken en dikke bulten veroorzaken. Zeker wanneer wespen zich aangevallen voelen zullen ze steken en als je te dicht bij een wespennest komt kunnen de wespen je massaal aanvallen. Merk op dat mensen kunnen komen te overlijden als ze door veel wespen worden gestoken. Laat je dus niet verleiden en blijf goed uit de buurt! In een wespennest kunnen duizenden wespen wonen, en het is dan ook zeer aan te raden om wespennesten in de buurt van huizen door ons te laten behandelen.​

Hoe kom je van een wespennest af?

Je kunt een wespennest zelf verwijderen, maar dankzij de grote gevaren is het aan te bevelen om dit aan een expert over te laten. Op die manier betaal je wel enkele tientjes, maar dan weet je zeker dat de wespen snel en effectief worden bestreden, zonder dat je kans hebt om zelf gestoken te worden. Wanneer je dus last hebt van wespen neem dan contact met ons op.