SCHOLEN

Voor leerlingen is een schoolgebouw vaak een plek waar ze acht uur of meer per dag doorbrengen, een schone leeromgeving is van groot belang en te realiseren door regelmatig en structureel schoon te maken.
Het budget is vaak laag, maar de kwaliteitseisen zijn hoog in schoolgebouwen. We hebben er bij Multi Service alles aan gedaan om hiervoor een gepaste schoonmaakmethodiek voor te creëren. Hiermee zorgen wij ervoor dat er in relatief weinig uren veel gedaan kan worden. Zo zetten we onder andere de methode ‘machinaal reinigen sanitair’ in om op een efficiënte, kwalitatief en hygiënische manier snel sanitair te reinigen. Een methode die in de praktijk de helft minder tijd kost, maar wel dubbel zoveel resultaat oplevert.

Duidelijke afspraken voor onderwijzers en ouders

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat iedereen op de hoogte is van de schoonmaakwerkzaamheden binnen het schoolgebouw. Daarom hangen wij in ieder klaslokaal een duidelijk werkprogramma waarop precies staat wat wanneer gedaan gaat worden. Op deze manier is iedereen op de hoogte en weet wat hij/ zij van de schoonmaak in het schoolgebouw kan verwachten.

Periodieke schoonmaak schoolgebouwen

Gelijk aan kantoorpanden is ook de periodieke schoonmaak van groot belang voor schoolgebouwen. Wij van Multi Service willen het gehele jaar een hoog kwaliteitsniveau leveren en niet alleen na de zomervakantie, waarin de grote schoonmaak kan worden uitgevoerd. Wij noemen dit het berg en dal niveau, van een hoge kwaliteit van de schoonmaak na de zomervakantie zie je dit weer geleidelijk zakken tot een dieptepunt vóór de zomervakantie. Door gebruik te maken van onze schoonmaak methode voorkom je dit berg en dal effect. Wij bespreken graag onze werkwijze met u.

Reguliere schoonmaak schoolgebouwen

In vloeren, tapijten en toiletruimtes in schoolgebouwen hoopt zich gemakkelijk veel vocht, stof en vuil op. Dit zijn plekken die herhaaldelijk en veel worden gebruikt en dienen dus regelmatig schoon gemaakt te worden.

Want waar geleerd, geknutseld of gewerkt wordt houden wij het ook graag schoon.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies? U kunt ons bereiken op (0495) 494 434,
ons contactformulier invullen of mailen naar info@multi-service.nl.
Wij helpen u graag.

Onze referenties bieden u een inzicht in welke organisaties kiezen voor de zekerheid van Multi-Service.

De waardering van multi-service.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 17 reviews.