MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SROI

Wij geven bij Multi Service mensen die voorheen niet (meer) werkzaam konden zijn bij een werknemer, de kans om (weer) aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.

SROI heeft als doel zoveel mogelijk mensen die zonder re-integratiesteun niet of moeilijk aan het werk komen, aan werk te helpen. Het kan hierbij gaan om arbeids-, stage-, of leerwerkplekken. Wij zien deze medewerkers bij ons weer helemaal opbloeien, velen zijn na jaren nog steeds bij ons werkzaam.

Door een nauwe samenwerking tussen gemeenten en bureaus kunnen wij hierin ons steentje bijdragen.

SPONSORING

Wij van Multi Service sponsoren graag lokale verenigingen, omdat naast sociale vaardigheden de jeugd hier ook op vele verschillende gebieden van elkaar leert. Hierbij kun je denken aan carnavalsverenigingen maar ook sportverenigingen.

TRANSPORT

Multi Service is op dit gebied blijvend aan het innoveren, de eerste elektrische voertuigen zijn namelijk al in aantocht.

VESTIGING

Om onze vestiging aan de Grootschoterweg Budel-Schoot in de toekomst zelfvoorzienend te maken, liggen de plannen ook al klaar. Wegens COVID-19 zit hier helaas een kleine vertraging op. We gaan hier graag zo spoedig mogelijk mee aan de slag.